Vakbarát változat
Most már a harmadik negyedévben

Szinte úgy észrevétlenül telt el az évnek több mint a fele, küszködtünk a vírussal, a megszorításokból fakadó hátrányokkal, de azért jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre. Második CNC esztergagép jóvoltából például egyszerűsödött a csúszólap gyártása, amellyel lehetővé vált a fém felületek galvanizálása. Hazai teljesítésünk egy hónap értékesítésével több, mint a tavalyi év azonos időszaka, exportunk pedig csupán csak néhány százalékkal lett alacsonyabb. Összegségében éves viszonylatban jobb eredményekre számíthatunk az elmúlt évitől.


Új taggal bővült a holtjátékvizsgáló család

DH-2000-L4 - típusjelzéssel

kialakítottuk 2 tonna terhelhetőséggel a tisztán  levegővel működő holtjátékvizsgálónkat, az előírásoknak megfelelően egyenesvonalú mozgásokkal (vizsgasorra alkalmas kivitel). Mérete teljesen azonos a hidraulikus működésűével, azaz 640x640 mm-es munkagödröt igényel, viszont 105 mm magas, ennek megfelelően kell a gödörmélységet elkészíteni. Értékesítésünk alapvezően export, elsősorban Romániába, de ajánljuk a hazai felhasználók számára is.


2020 július 10.-én

Elkezdte működését az új CNC gépünk

Gyártásunkról, ami jó hír

Az emelők, holtjátékvizsgálók, csúszólapok megrendelők igényéhez igazodó sorozatban történő gyártásához már nem elegendő a jelenlegi gépparkunk, az élő munkaerő, ezért jelentős bővítést terveztünk és hajtottunk végre. Egy újabb, immár a második CNC esztergagépet szereztünk be, most állítjuk "csatasorba", hogy elkészülhessenek a nagyobb darabszámú alkatrészek a termékeinkhez.

Meghirdetett esztergályos állásunkra sikerült az elvárásinknak megfelelő jó elméleti és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat felvenni, így egy hónapja megszűnt az akkut problémánk, már ennyi idő alatt is jelentős előrelépést hozott.


Gyártásunkról ami rossz

Továbbra sem mondhatjuk, hogy a nyersanyag, félkész termék, első beépítésű alkatrész import beszerzés ideális lenne, sőt állandósul, tartóssá kezd válni a mennyiségi hiány.  Ezek a "nagykerek" már csak mérsékelt darabszámban tartanak alkatrészeket, rendelésünkre az újabb beszerzésük már néhány napos, sőt hetes csúszást eredményez gyártásunkban.

 Ha pedig jobban nyitunk a beszállítók felé, hiába a nemzetközi szabvány, a megszokott méreteknél kisebb-nagyobb eltérések vannak. Egy egyszerű példa erre: egy M20-as alátét külső átmérőjében 1-3 mm, vastagsága pedig 1-2 mm szóródással kapható, attól függően, ki gyártja. Ez nem mindig jelent problémát, de van, amikor nagyon is. És ilyenből már számtalan eset van.


Keressük a kiutat...

Ezt a címszót sem lehet törölni, éppen az előző mondat miatt, a folyamatos ellenőrzés, vizsgálat szükséges, ha pedig olyan nagy a változás, akkor újratervezés szükséges, csakhogy a termékünk eladása után, pld évekkel később a javításnál jelentkezhetnek akadályok.

 

Minősítésünk

 

 


 

 

 

 

 

 

 

                                                        

 

 

 

 

 

Ízelítő a Társaságunk által forgalmazott termékekből:

aknaperememelő, aknaemelő, perememelő, aknafenék emelő, kétoszlopos emelők, négyoszlopos emelők, ollós emelők, motor-sebességváltó-krokodil emelők, prések, egyedi tervezésű teherliftek, kenéstechnika területén: olajfeltöltők, fáradtolaj gyűjtők, aknás fáradtolajgyűjtő, számítógépes olaj kiadagoló rendszerek, zsírzók kézi-láb-levegős kivitelben, kézi és levegős olajpumpák, kézi és levegős zsírpumpák, alkatrészmosó, diagnosztika területén fékhatásmérő, lengéscsillapító ellenőrző próbapad, hidraulikus és levegős holtjátékvizsgáló (mozgatópad), szerszámok készletben és egyedi kivitelben, kisgépek, kompresszorok: dugattyús és csavar, légrendszerek kiépítése, légrendszer elemei, levegő előkészítő, huzató állvány, füstgázelszívás elemei, fali elszívó, tömlődobos elszívó, vonalmenti elszívó, elszívó tömlő, kipufogócső csatlakozó, elszívó rendszer kiépítése, sajátgyártású emelők javítása, tömlő végesítés, emelőgépek időszakos felülvizsgálata...stb.

 

 

 
 
Látogatók: 148.509   Oldalletöltések: 457.162   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20