Vakbarát változat
2018 IV. negyedév

 

Elkészítettük a termékenkénti külön - külön katalógusunkat elektronikus és nyomtatott formában is, feltöltése folyamatban van. Első két része már most is elérhető:

Általános rész           Aknaperememelők 

Ollós emelők           Holtjátékvizsgálók           Autóemelők

Kenéstechnika           Füstgázelszívás             Gumis gépek  Árlistáink

Aknaperememelő teljes árlistája 

Holtjátékvizsgálók árlistája

 

Hírek a javítás területén

Társaságunk kezdettől fogva javítja, pontosabban felújítja az öt évesnél idősebb aknaperememelőket, bár típus meghatározással szűkítetten, de most újabb emelő kerül ki ezen körből. Az Auras gyár (1992-ben felhagyott az aknaperememelők, és azok alkatrészeinek gyártásával) által készített Rassant emelőre került a sor. Helyettesítő alkatrészek még lennének, de néhány kritikus elem már beszerezhetetlen, próbálkozások legyártására nem hoztak sikereket, és működésük nem adja meg az eredeti alkatrészek biztonságát.

Auras – Rassant emelő tulajdonosoknak azt javasoljuk, hogy ha az emelő munkahengere és dugattyúja még alkalmas lenne, akkor az eredeti tápegység leszerelésre kerül és Társaságunk által a saját emelőinkhez gyártott hidro-pneumatikus tápegységet szereljük fel. Kocsiszekrénye pedig nagy valószínűséggel továbbra is megfelel.

Új hátsó csúszólap

Az első 20 darabos egység értékesítése után kijelenthetjük, hogy igen hamar népszerűvé vált a hosszú (1500 mm-es) csúszólap módosított kivtele, amely továbbra is biztosítja a 360 fokos elmozdulás lehetőségét, de lévén felső lapja az alaptest felett van, a teljes akadálymentes mozgást is.

 

 

                                                        

 

 

 

 

 

Ízelítő a Társaságunk által forgalmazott termékekből:

aknaperememelő, aknaemelő, perememelő, aknafenék emelő, kétoszlopos emelők, négyoszlopos emelők, ollós emelők, motor-sebességváltó-krokodil emelők, prések, egyedi tervezésű teherliftek, kenéstechnika területén: olajfeltöltők, fáradtolaj gyűjtők, aknás fáradtolajgyűjtő, számítógépes olaj kiadagoló rendszerek, zsírzók kézi-láb-levegős kivitelben, kézi és levegős olajpumpák, kézi és levegős zsírpumpák, alkatrészmosó, diagnosztika területén fékhatásmérő, lengéscsillapító ellenőrző próbapad, hidraulikus és levegős holtjátékvizsgáló (mozgatópad), szerszámok készletben és egyedi kivitelben, kisgépek, kompresszorok: dugattyús és csavar, légrendszerek kiépítése, légrendszer elemei, levegő előkészítő, huzató állvány, füstgázelszívás elemei, fali elszívó, tömlődobos elszívó, vonalmenti elszívó, elszívó tömlő, kipufogócső csatlakozó, elszívó rendszer kiépítése, sajátgyártású emelők javítása, tömlő végesítés, emelőgépek időszakos felülvizsgálata...stb.

 

 

 
 
Látogatók: 117.714   Oldalletöltések: 388.746   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20