Vakbarát változat
Új taggal bővült a holtjátékvizsgáló család

DH-2000-L4 - típusjelzéssel

kialakítottuk 2 tonna terhelhetőséggel a tisztán  levegővel működő holtjátékvizsgálónkat, az előírásoknak megfelelően egyenesvonalú mozgásokkal ( vizsgasorra alkalmas kivitel). Mérete teljesen azonos a hidraulikus működésűével, azaz 640x640 mm-es munkagödröt igényel, viszont 105 mm magas, ennek megfelelően kell a gödörmélységet elkészíteni. Értékesítésünk alapvezően export, elsősorban Romániába, de ajánljuk a hazai felhasználók számára is.


2020 július 10.-én

Elkezdte működését az új CNC gépünk

Gyártásunkról, ami jó hír

Az emelők, holtjátékvizsgálók, csúszólapok megrendelők igényéhez igazodó sorozatban történő gyártásához már nem elegendő a jelenlegi gépparkunk, élő munkaerő, ezért jelentős bővítést terveztünk és hajtottuk végre. Egy újabb, immár a második, CNC esztergagépet szereztünk be, most állítjuk "csata sorba", hogy elkészülhessenek a nagyobb darabszámú alkatrészek a termékeinkhez.

Meghírdetett esztergályos állásunkra sikerült az elvárásinknak megfelelő jó  elméleti és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársat felvenni, így egy hónapja megszünt az akkut problémánk, már ennyi idő alatt is jelentős előrelépést hozott.


Gyártásunkról ami rossz

Továbbra sem mondhatjuk, hogy a nyersanyag, félkész termék, első beépítésű alkatrész impor beszerzés ideális lenne, sőt állandosulni, tartóssá kezd válni a mennyiségi hiány.  Ezek a "nagykerek" már csak mérsékelt darabszámban tartanak alkatrészeket, rendelésünkre az újabb beszerzésük már néhány napos, sőt hetes csúszást eredményeznek gyártásunkban.

 Ha pedig jobban nyitunk a beszállítók felé, hiába a nemzetközi szabvány, a megszokott méretek kisebb - nagyobb eltérések vannak. Egy egyszerű példa erre: egy M20-as alátét külső átmérőjében 1-3 mm, vastagsága pedig 1-2 mm szóródással kapható, attól függ ki gyártja. Ez nem mindig jelent problémát, de vannak esetek, amikor nagyon is. És ilyenből már számtalan eset van.


Keressük a kiutat...

Ezt a címszót sem lehet törölni, éppen az előző mondat miatt, a folyamatos ellenőrzés, vizsgálat szükséges, ha pedig olyan nagy a változás, akkor újratervezés szükséges, csakhogy a termékünk eladása után, pld évekkel később a javításnál jelentkeznek akadályok.

 

Minősítésünk

 

 


 

 

 

 

 

 

 

                                                        

 

 

 

 

 

Ízelítő a Társaságunk által forgalmazott termékekből:

aknaperememelő, aknaemelő, perememelő, aknafenék emelő, kétoszlopos emelők, négyoszlopos emelők, ollós emelők, motor-sebességváltó-krokodil emelők, prések, egyedi tervezésű teherliftek, kenéstechnika területén: olajfeltöltők, fáradtolaj gyűjtők, aknás fáradtolajgyűjtő, számítógépes olaj kiadagoló rendszerek, zsírzók kézi-láb-levegős kivitelben, kézi és levegős olajpumpák, kézi és levegős zsírpumpák, alkatrészmosó, diagnosztika területén fékhatásmérő, lengéscsillapító ellenőrző próbapad, hidraulikus és levegős holtjátékvizsgáló (mozgatópad), szerszámok készletben és egyedi kivitelben, kisgépek, kompresszorok: dugattyús és csavar, légrendszerek kiépítése, légrendszer elemei, levegő előkészítő, huzató állvány, füstgázelszívás elemei, fali elszívó, tömlődobos elszívó, vonalmenti elszívó, elszívó tömlő, kipufogócső csatlakozó, elszívó rendszer kiépítése, sajátgyártású emelők javítása, tömlő végesítés, emelőgépek időszakos felülvizsgálata...stb.

 

 

 
 
Látogatók: 144.565   Oldalletöltések: 446.989   By NetOffice & Compagnon     w3c_html40 w3c_css20